ALGEMENE VOORWAARDEN

LEES ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U EEN BESTELLING PLAATST.

Past uw bestelling door de brievenbus? U ontvangt dan na uw bestelling een correctie-faktuur met een eventuele aanpassing van de verzendkosten. Alle brievenbuspost met verzending binnen Nederland wordt verzonden met het POSTnl tarief van € 4,85 (Track&Trace)

***HELAAS KAN EEN BESTELLING MET EEN BESTELBEDRAG LAGER DAN € 9,95 (EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN) NIET WORDEN VERZONDEN.

Een bestelling dient vooraf te worden betaald. De bestelling wordt 8 dagen voor u gereserveerd. Heeft er door u binnen 8 dagen geen betaling plaats gevonden, dan wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Het wordt echter zeer op prijs gesteld, als u besluit van een bestelling af te zien, dit tijdig aan ons te melden. Dan kunnen de artikelen weer terug in de verkoop.

Uw bestelling wordt na ontvangst van uw betaling en bijgeschreven op de bankrekening van GEARTSJE te ECHTENERBRUG, zo spoedig mogelijk, binnen 2 tot 7 werkdagen, naar u verstuurd per Postnl. U ontvangt van ons een email, zodra uw bestelling op de post gaat. Dan weet u wanneer u het pakketje kunt verwachten.

Een pakket met uw bestelling wordt door ons met de grootst mogelijke zorg verpakt.

Mocht er iets fout gaan tijdens de verzending met Postnl, dan zijn wij daarvoor niet aansprakelijk.

Verzending gaat altijd op risico van de koper.

Produkten, waaronder brocante, boeken/tijdschriften, artikelen met het GEARTSJE-label, op maat geknipte artikelen (stoffen, kant e.d) en OPSPAARartikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ook produkten die zijn afgeprijsd (SALE) of aangekocht in een speciale actie met een kortingscode kunnen niet worden geruild of geretourneerd!! Overige produkten (binnen 14 dagen) na overleg met ons en met een acceptabele reden.

Het/de geretourneerde artikel(en) dient/dienen in ongebruikte staat en in de originele, onbeschadigde verpakking(en) te worden geretourneerd.

Retourneren van een artikel gaat op verzendkosten en risico van de koper. Ongefrankeerde en/of beschadigde pakketten worden niet door ons geaccepteerd. RECLAMATIE van de bestelde artikelen binnen 48 uur na ontvangst van de goederen.

Komt u uw bestelling afhalen op ons winkeladres, dan kan dit alleen na een bevestiging van GEARTSJE via email en op afspraak. U kunt in woonwinkel GEARTSJE dan contant betalen.

Zonder schriftelijke toestemming van GEARTSJE mag niets van deze website ( foto`s en tekst ) worden gekopieërd, opgeslagen of verspreid.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 - Geartsje-Webwinkel - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel